Το ανακαινισμένο Corfu Imperial προσδίδει νέα διάσταση στον όρο “Bella Vita”

Η Ελλάδα ως τουριστικός προορισμός σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και κατατάσσεται πλέον στην παγκόσμια αφρόκρεμα με δεκάδες εκατομμύρια τουριστών, από τις πλέον εμβληματικές διασημότητες έως και τους πιο απλούς, καθημερινούς πολίτες, να “πλημμυρίζουν” όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας.

Εκτός από την πλούσια ιστορία, τα πανέμορφα τοπία, τις σαγηνευτικές παραλίες, τα λαχταριστά φαγητά, και τις φανταστικές κλιματολογικές συνθήκες, σημαντικό ρόλο στην “έκρηξη” της τουριστικής δημοφιλίας παίζουν και οι παγκοσμίου κλάσης ξενοδοχειακές μονάδες που κοσμούν με την παρουσία τους κάθε γωνιά της Ελλάδας. Στην ελίτ των ξενοδοχείων βρίσκεται φυσικά και ο Όμιλος Grecotel. Θέλοντας να απορροφήσει στο έπακρο αυτή τη τεράστια τουριστική δυναμική που γνωρίζει η Ελλάδα, ο Όμιλος Grecotel επένδυσε 42 εκατομμύρια ευρώ για την ανακαίνιση 5 εμβληματικών ξενοδοχειακών μονάδων.

Η επένδυση με το εντυπωσιακότερο αποτέλεσμα έγινε στο υπερπολυτελές πεντάστερο Corfu Imperial Grecotel Exclusive Resort. Κτισμένο στην πανέμορφη χερσόνησο Κομμένο της Κέρκυρας, το πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο αποτελεί πλέον την επιτομή της πολυτελούς “bella vita”. Το πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα εξιτάρει εύκολα ακόμα και τον πλέον δύσκολο και απαιτητικό επισκέπτη. Ο πολυδιάστατος χαρακτήρας της φινετσάτης και πολυτελούς αισθητικής είναι ευδιάκριτος σε κάθε αρχιτεκτονική λεπτομέρεια. Εδώ, το απαράμιλλο φυσικό κάλλος συνυπάρχει με τις μοντέρνες πολυτελείς ανέσεις. Έμφαση δίνεται στον σεβασμό, τόσο όσο αφορά την πολυπολιτισμική ιστορία της Κέρκυρας όσο και του ίδιου του θέρετρου που αποτελεί εδώ και δεκαετίες αγαπημένο τουριστικό προορισμό για το παγκόσμιο jet set με τις διασημότητες να μη διστάζουν να ξοδέψουν “μικρές περιουσίες” σε κάθε τους διαμονή. Πισίνες, κιόσκια, κήποι, bungalows, πλακόστρωτα δρομάκια, το ιδιωτικό δασάκι, το υπερπολυτελές διώροφο Elixir Spa, το υπερσύγχρονο γυμναστήριο, το φημισμένο εστιατόριο, και η απαράμιλλη πολυτέλεια που αναδεικνύεται σε κάθε μικρή λεπτομέρεια, κάνουν το Corfu Imperial Grecotel Exclusive Resort να ξεχωρίζει με τις ανέσεις, την καλαισθησία, και την πολυτελή φινέτσα του.

Αποκορύφωμα τα φινετσάτα θαλάσσια ταξί του πεντάστερου ξενοδοχείου. Οι πελάτες του Corfu Imperial Grecotel Exclusive Resort μπορούν να τα νοικιάσουν και να ανακαλύψουν πριβέ τις “μυστικές” μαγευτικές παραλίες του πανέμορφου νησιού των Φαιάκων.